Услуги

Преместване на дома и офиса

За Ваше удобство предлагаме безплатен оглед, на който  ще съобразим за колко време и колко човека ще са нужни за свършването на поставената задача.Обадете се на посочения телефон в сайта с въпросите, които Ви интересуват по всяко време,защото BGMOOVERS работи денонощно без почивен ден,за да изпълни вашите заявки в срок и удобно за Вас време.

Транспортни услуги

Фирмата предлага транспорт до всяка точка на страната и извън нея,като за тази цел имаме бусове,камиони и влекачи в зависимост от обема на стоката, която ще превозваме.Всички бусове и камиони са оборудвани с предпазни колани за по-голяма сигурност на Вашата стока.

Изхвърляне на ненужните вещи

Тази услуга включва:изхвърляне на стари дивани, мебели, гардероби, секции, машини, електроуреди, почистване на стари тавани и мазета, изхвърляне на всякакъв вид битови и небитови отпадъци до сметосъбирателните депа.

Разглобяване и сглобяване на мебели

Ако Ви се налага да разглобите и сглобите дадена мебел във вашия дом или офис и се затруднявате с намирането на техническо лице, което може да свърши работата, то може да се свържете с BGMOOVERS

Опаковане

Услугата включва грижливо стречоване на вашите вещи с цел предпазването им по време на преместване и транспортиране. BGMOOVERS предлага и продажба на кашони, ако имате нужда да съберете вашите книги, документи или други ценни вещи.

Преместване на тежки предмети

Услугата преместване на тежки предмети се отнася за пиана, рояли, тежки машини, каси или други предмети и се договаря по телефона или след  безплатен оглед поради спецификата на всеки предмет  и размерите му.